ΒΙΝΤΕΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 22-ΙΑΝ-2023 : Μετανθρωπισμός: Ἀπειλή για τὸν Ἂνθρωπο

ΦΩΤΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 22-ΙΑΝ-2023 : Μετανθρωπισμός: Ἀπειλή για τὸν Ἂνθρωπο

 

ΔΩΡΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Σεμινάρια Δογματικῆς ἀπὸ τὴν Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶν (2022-23) Β ΕΤΟΣ

Διδάσκοντες : Δρ. Παῦλος Κλιματσάκης καὶ Δρ. Φώτης Σχοινᾶς.

«Ὑπέρ βωμῶν καί ἑστιῶν». Ἡ νὲα διαδικτυακή ἐκπομπή τῆς Ἑστίας Πατερικῶν Μελετῶν

12η ΕΚΠΟΜΠΗ: Ἡ κρίση τῆς Συνοδικότητας στὴν σύγχρονη ὈρθοδοξίαΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ NEO PLAYLIST ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

«Καλύτερα ένα χρόνο νωρίτερα παρά πέντε λεπτά αργότερα» - Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση: Υπάρχει τρόπος...

palytera ena xrono prin 01Παναγιώτας Χατζηγιαννάκη,
Ιατρού

Αγαπητοί γονείς, το κίνημα Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά και οι εκδόσεις ΕΑΡ σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο που διαπραγματεύεται το θέμα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης. Ένα πολύτιμο βοήθημα στα χέρια σας, για να στηρίξουμε τα παιδιά μας στην εκμάθηση της τέχνης της ζωής. Γιατί και στο ζήτημα αυτό υπάρχει τρόπος.

«Καλύτερα ένα χρόνο νωρίτερα παρά πέντε λεπτά αργότερα».

Αποκλειστικά για γονείς!

Την καινούργια έκδοση μπορείτε να την αναζητήσετε ΕΔΩ

Σας μεταφέρουμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:

«Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ένα από τα σημαντικότερα και λεπτότερα ζητήματα που αφορούν τον νέο. Σχετίζεται με το πιο προσωπικό κομμάτι της ζωής του, με τον τρόπο που θα επικοινωνήσει με το άλλο φύλο καθώς και με τη μελλοντική του ικανότητα να κάνει μια επιτυχημένη και σταθερή οικογένεια.

Στο εξωτερικό τις τελευταίες δεκαετίες, το ευαίσθητο αυτό αντικείμενο αποτελεί μέρος των σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Τα ύπουλα αυτά προγράμματα, όπου εφαρμόστηκαν είχαν τραγικές συνέπειες για τα παιδιά, τις οικογένειες και τις κοινωνίες. Αποτελούν μια πρώτης τάξης παραπλάνηση με καταστροφικά αποτελέσματα: σεξουαλική ελευθεριότητα, μείωση των γάμων, αύξηση διαζυγίων, ασταθείς οικογένειες και «οικογένειες» με ομόφυλους γονείς, παιδιά από αναπαραγωγικές τεχνικές, αυξημένες ανάγκες σε υπηρεσίες «σεξουαλικής υγείας» (αντισύλληψη, έκτρωση, θεραπείες αλλαγής φύλου, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα), σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, απομόνωση, διαταραγμένες προσωπικότητες, αλλοίωση οικογενειακών αξιών, διάσπαση του κοινωνικού ιστού.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η αγωγή αυτού του τύπου δεν θα έχει παρά μόνο καταστροφικά αποτελέσματα. Το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» υποστηρίζει πως η σεξουαλική αγωγή των παιδιών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανατεθεί στο σχολείο. Πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από τους γονείς και να έχει ως μοναδικό και άριστο στόχο την εγκράτεια των παιδιών μέχρι τον γάμο τους. Μόνο οι γονείς γνωρίζουν τις ατομικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού και μπορούν να το κατευθύνουν σύμφωνα με τις αρχές της οικογένειας.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους γονείς. Είναι μια πρόταση σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από τους ίδιους προς τα παιδιά τους. Βασίζεται στις αρχές της εγκράτειας κατάλληλα προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν αυτήν την πρόταση ώστε να εκφράζει ακόμη περισσότερο τις αξίες της δικής τους οικογένειας και να αποβεί προς το καλύτερο δυνατό συμφέρον των παιδιών τους.».

Την καινούργια έκδοση μπορείτε να την αναζητήσετε ΕΔΩ

[ΠΗΓΗ https://mumdadandkids.gr/vivliothiki/kalytera-ena-xrono-noritera-para-pente-lepta-argotera].

Τελευταῖες ἀναρτήσεις

EmvolioCovid
Menu1 2021 Menu2 2021 Menu3 2021
Menu11 2021 Menu22 2021 Menu33 2021

Ἅγιοι καί ἀσκητικές μορφές τοῦ αἰώνα μας - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ !

 • Ἅγιος Παίσιος Ἀθωνίτης

 • Ἅγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης

 • Ἅγιος Λουκᾶς Ἰατρός

 • Ἅγιος Ἰωάννης Μαχίμοβιτς

 • Ἅγιος Φιλούμενος Ἁγιοταφίτης

 • Ἅγιος Εὐγένιος Νεομάρτυρας

 • Ἅγιος Ἰωάννης Καρασταμάτης

 • Ἅγιος Ἀνδρόνικος Ἐπίσκοπος Πέρμ

 • Ἅγιος Γεώργιος Καρσλίδης

 • Γέρων Ἰλιέ Κλεόπα

 • Γέρων Σωφρόνιος Ζαχάρωφ

 • Γέρων Ἰουστίνος Πάρβου

 • Γέρων Ἰάκωβος Τσαλίκης

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ:
Ἐνώπιον μιᾶς ἀσύμμετρης ἀπειλῆς κατά τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨEΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Taytotites Aug22

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ἡ προσπάθεια γιά τήν κατάργηση τῆς θεόσδοτης ἐλευθερίας τοῦ ἀνθρώπου στήν τωρινή ἀλλά καί στήν ἐσχατολογική της διάσταση μέσα ἀπό τό «ἠλεκτρονικό φακέλωμα», ὅπως τό ἀπεκάλεσε ὁ Ἅγιος Παΐσιος, πραγματώνεται πλέον ὁλοταχῶς ἀπό τήν πολιτεία, μέ πρῶτο ὁρόσημο τή λειτουργία ἠλεκτρονικῆς ἐφαρμογῆς στό κινητό σέ προσπάθεια ἀντικατάστασης τῆς ἀστυνομικῆς ταυτότητας καί τοῦ διπλώματος ὁδήγησης.

Διαβάστε Περισσότερα ...