ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΜ + ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ

 16η ΕΚΠΟΜΠΗ: ΜΕ ΤΟΝ Α.ΤΣΟΥΓΑΝΑΤΟ   
      Διδάσκοντες
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ κ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ     
      Δρ. Παῦλος Κλιματσάκης καὶ Δρ. Φώτης Σχοινᾶς.

ΔΩΡΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Σύναξη κληρικῶν καὶ μοναχῶν γιὰ τὸ θέμα τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΣ
ΚΑΙ   ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

 Επιστολή    Fylladio 1stPage

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: Τα παιδιά σε ένα ζωντανό παραμύθι με τρομακτικούς δράκους

Μέσα σε όλα τα παράλογα που ζούμε τα τελευταία χρόνια, παρουσιάστηκε ως ευχάριστο γεγονός (!), μία «χριστουγεννιάτικη» παιδική εκδήλωση με τη συμμετοχή μεταμφιεσμένου άνδρα σε γυναίκα  («drag queen» κατά την ορολογία των ΛΟΑΤΚΙ) ο οποίος ανέγνωσε σε μικρά παιδιά, παραμύθι με τον ατυχή και βλάσφημο τίτλο «η drag queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Στην εκδήλωση αυτή που τελικά πραγματοποιήθηκε εν κρυπτώ και με μικρή συμμετοχή λόγω υγιών αντιδράσεων απλών πολιτών, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, ενώ το κυβερνών «gay friendly» κόμμα, απείχε για προεκλογικούς λόγους, χωρίς ωστόσο να καταδικάσει ή να αποτρέψει ως όφειλε την επικίνδυνη για την ψυχική υγεία των παιδιών, εκδήλωση.

Όπως μας πληροφορεί το Thessaloniki pride που διοργάνωσε την εκδήλωση «Η δράση εποπτεύεται από φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Παν. Θεσσαλίας στα πλαίσια του μαθήματος Εκπαιδευτικές Δράσεις και Πολιτιστική Διαμεσολάβηση, υπό την επίβλεψη των διδασκόντων τους». Καταλαβαίνει ο καθένας, τι μας ετοιμάζουν στο κοντινό μέλλον όταν οι φοιτητές και αυριανοί εκπαιδευτικοί συμμετέχουν σε αυτές τις «εκπαιδευτικές δράσεις».

Χρήσιμο θα ήταν ο κάθε ενδιαφερόμενος να αναζητήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Thessaloniki pride τους χορηγούς του και αφού διαπιστώσει που πηγαίνει το δημόσιο χρήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, της ΕΡΤ κλπ, να έχει υπόψη του και τους ιδιώτες που στηρίζουν οικονομικά τέτοιες δράσεις και να προσαρμόσει αναλόγως και κατά συνείδηση τις αγοραστικές του συνήθειες.

Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης που έρχεται ως νέο «έθιμο» από τις ΗΠΑ, είναι η γαλούχηση των νηπίων στα αναρίθμητα «κοινωνικά φύλα», σε αντίθεση με τα δύο φύλα που δημιούργησε ο Θεός. Και στο βωμό αυτού του «ιερού σκοπού» αγνοήθηκε η τρυφερότητα της ηλικίας των παιδιών που βρέθηκαν ενώπιον ενός αντιαισθητικού και τρομακτικού για την ηλικία τους θεάματος.

Είναι πλέον πασίδηλη η αποθράσυνση του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος, το οποίο παρουσιάστηκε αρχικά ως θύμα που διεκδικεί τα δικαιώματά του, και εξαιτίας και της δικής μας απάθειας, κατέληξε σταδιακά ο δυνάστης που ελέγχει ολοκληρωτικά τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ, την εκπαίδευση και άλλους φορείς εξουσίας, απαιτώντας την καταπάτηση των δικαιωμάτων των υπολοίπων πολιτών που δεν αποδέχονται αυτόν τον τρόπο ζωής και επιθυμούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με πρότυπο την παραδοσιακή οικογένεια. Αρωγός σε αυτή την καταδυνάστευση της λογικής και την επιβολή στη σιωπηλή μειοψηφία, οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν εντόπισαν κανένα κακό σε αυτή την εκδήλωση, αλλά κατέκριναν τις υγιείς αντιδράσεις.

Τα παιδιά δέχονται σήμερα τα πιο φαρμακερά βέλη του διαβόλου και οι πικροί καρποί αυτού του γεγονότος, φαίνονται καθημερινά πια, ακόμα και από τα δελτία ειδήσεων. Αυτή η διαπίστωση, οφείλει όχι να μας πανικοβάλει, αλλά να μας αφυπνίσει από τη γονική και ποιμαντική «μακαριότητα» και να επικεντρωθούμε στην προστασία τους, με περισσότερη προσευχή και τεταμένη προσοχή στην ανατροφή τους.

Εκείνο που εκμεταλλεύονται οι «κυνηγοί» παιδικών ψυχών είναι η αδιαφορία και ο ωχαδελφισμός των γονέων, αλλά και της διοικούσας Εκκλησίας, η οποία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, φαίνεται να έχει παρατήσει τη μάχη για τη διαφύλαξη των βαπτισμένων παιδιών της, από τον ΛΟΑΤΚΙ κατακλυσμό. Το ότι όμως η πολιτική και πνευματική ηγεσία του τόπου, δεν αντιστέκονται στην επιθετικότητα των ΛΟΑΤΚΙ, δεν μας απαλλάσσει από τις δικές μας ευθύνες, ούτε παρέχει δικαιολογία στις δικές μας ελλείψεις και υποχωρήσεις στην ανατροφή των παιδιών μας.  Έχουμε πνευματικό και ηθικό χρέος να τα προστατεύσουμε από την αθλιότητα που τους ετοιμάζουν. Και αν εγκληματούμε όταν επιτρέψουμε να τους χορηγηθεί δηλητήριο που σκοτώνει το σώμα, πολύ περισσότερο εγκληματούμε αν δεν αποτρέψουμε τον πνευματικό δηλητηριασμό τους.

«Και πως θα πάω κόντρα στο ρεύμα; Μόνος μου θα αλλάξω την κατάσταση;» ρωτούν πολλοί γονείς. Η αντίσταση είναι εφικτή ακόμα και στις χειρότερες συνθήκες. Στην κοινωνία των αρχαίων Σοδόμων, βρέθηκε μία οικογένεια, εκείνη του Λωτ, η οποία δεν ενέδωσε στο σοδομισμό. Στη ρωμαϊκή εποχή των διωγμών, η σαρκολατρεία δεν κατάφερε να νικήσει την αγνεία που έφερε ο χριστιανισμός, όπως πιστοποίησαν εκατομμύρια Άγιοι Μάρτυρες. Έτσι και στην εποχή μας, δεν σταματά να ενεργεί η Θεία Χάρη και να βγάζει μέσα από τις ακαθαρσίες, όμορφα άνθη που με την ευωδία τους, μειώνουν τη δαιμονική δυσωδία. Τα παιδιά, εκτός από των γονέων τους, είναι και του Θεού και Εκείνος θα τα προστατεύσει, αν εμείς δείξουμε την προθυμία μας, έστω και με τα λάθη και τις παραλείψεις μας.

Όσο υπάρχουν χριστιανοί που αντιστέκονται με τη ζωή τους, αλλά και με το λόγο τους, όσο υπάρχουν οικογένειες που ζουν έμπρακτα τη χαρά του Χριστού και τη μεταδίδουν βιωματικά στα νέα μέλη τους, τόσο το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα και κάθε άλλη νεοταξικό τάγμα, θα αποτυγχάνουν στο στόχο τους. Τα όσα θλιβερά συμβαίνουν γύρω μας, άλλωστε, μας δίνουν μία μεγάλη πνευματική ευκαιρία να ευαρεστήσουμε τον Θεό με τη στάση μας σε αυτό τον ορατό και κυρίως αόρατο πόλεμο.

ΥΓ: Όπως όλα δείχνουν, η επόμενη πρόκληση είναι η θεσμοθέτηση της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η οποία είναι ειλημμένη απόφαση, καθώς υπέρ της έχουν εκφραστεί δημοσίως πολιτικά πρόσωπα από τα τρία κόμματα εξουσίας, ενώ προπαγανδίζεται προκλητικά από τους προφήτες του Αντιχρίστου, τα συστημικά ΜΜΕ. Ο μόνος λόγος που ακόμα δεν έχει ήδη θεσμοθετηθεί είναι το πολιτικό κόστος της σημερινής «συντηρητικής» κυβέρνησης μία ανάσα πριν τις εκλογές. Επειδή, όμως, οι υποψήφιοι βουλευτές ήδη άρχισαν το κυνήγι της ψήφου διοργανώνοντας προεκλογικές εκδηλώσεις, θα ήταν απαραίτητο να ερωτηθούν για τη θέση τους απέναντι στις απαιτήσεις του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος, ώστε να μην έχει κανένας μας δικαιολογία ότι δεν ήξερε.

Τελευταῖες ἀναρτήσεις

EmvolioCovid
Menu1 2021 Menu2 2021 Menu3 2021
Menu11 2021 Menu22 2021 Menu33 2021

Ἅγιοι καί ἀσκητικές μορφές τοῦ αἰώνα μας - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ !

  • Ἅγιος Παίσιος Ἀθωνίτης

  • Ἅγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης

  • Ἅγιος Λουκᾶς Ἰατρός

  • Ἅγιος Ἰωάννης Μαχίμοβιτς

  • Ἅγιος Φιλούμενος Ἁγιοταφίτης

  • Ἅγιος Εὐγένιος Νεομάρτυρας

  • Ἅγιος Ἰωάννης Καρασταμάτης

  • Ἅγιος Ἀνδρόνικος Ἐπίσκοπος Πέρμ

  • Ἅγιος Γεώργιος Καρσλίδης

  • Γέρων Ἰλιέ Κλεόπα

  • Γέρων Σωφρόνιος Ζαχάρωφ

  • Γέρων Ἰουστίνος Πάρβου

  • Γέρων Ἰάκωβος Τσαλίκης

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ:
Ἐνώπιον μιᾶς ἀσύμμετρης ἀπειλῆς κατά τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨEΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Taytotites Aug22

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ἡ προσπάθεια γιά τήν κατάργηση τῆς θεόσδοτης ἐλευθερίας τοῦ ἀνθρώπου στήν τωρινή ἀλλά καί στήν ἐσχατολογική της διάσταση μέσα ἀπό τό «ἠλεκτρονικό φακέλωμα», ὅπως τό ἀπεκάλεσε ὁ Ἅγιος Παΐσιος, πραγματώνεται πλέον ὁλοταχῶς ἀπό τήν πολιτεία, μέ πρῶτο ὁρόσημο τή λειτουργία ἠλεκτρονικῆς ἐφαρμογῆς στό κινητό σέ προσπάθεια ἀντικατάστασης τῆς ἀστυνομικῆς ταυτότητας καί τοῦ διπλώματος ὁδήγησης.

Διαβάστε Περισσότερα ...