Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αυτοεξευτελισμού και βλασφημίας: Το ΑΠΘ ακυρώνει την επιστήμη καλώντας τα «φοιτητ@» (!) στο Europride και χλευάζει τον Άγιο Δημήτριο!

(SPORTIME) .

Ακολουθώντας πιστά την αθεϊστική woke ατζέντα του Νταβός, τα ελληνικά Πανεπιστήμια «διαπρέπουν» όλο και περισσότερο στον αυτοεξευτελισμό τους και γίνονται θλιβερά παραρτήματα του λοατκισμού.

Κάποτε η σφραγίδα ενός ελληνικού Πανεπιστημίου συνοδευόταν από κύρος, καταξίωση, αξιοπιστία και κοινωνική αναγνώριση. Σήμερα μεγάλα Πανεπιστήμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουν καταντήσει να αναλαμβάνουν χρέη μαρκίζας για τον κόσμο των ΛΟΑΤΚΙ καμπαρέ, και να διαφημίζουν τις γιορτές της «υπερήφανης» αποκτήνωσης.

Ασελγώντας ασύστολα στην ιστορία και το επιστημονικό κύρος των Πανεπιστημίων, οι διοικήσεις τους στηρίζουν απροκάλυπτα τον σκοταδισμό της σαρκολατρείας και την παράνοια των 72 φύλων.

Ο υγιώς σκεπτόμενος κόσμος αντίκρισε με αποτροπιασμό την πολύχρωμη αφίσα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) που αναρτήθηκε για να προσκαλέσει τον κόσμο στις επίσημες δράσεις του ιδρύματος στα πλαίσια του Europride που γίνεται στη συμπρωτεύουσα. Στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ (εκεί δηλαδή που λαμβάνουν χώρα σοβαρά δρώμενα όπως ορκωμοσίες, αναγορεύσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις εθνικών επετείων), προβλήθηκε την Τρίτη (25/6) το ντοκιμαντέρ «ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…)».

Το ΑΚΟΕ (Aπελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλόφιλων Ελλάδας) υπήρξε το πρώτο κίνημα ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα και συστάθηκε το 1977. Το «Αμφί» ήταν το πρώτο γκέι περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Να προσθέσω ότι το  εν λόγω ντοκιμαντέρ προβλήθηκε και στο – εξίσου αλωμένο από τον λοατκισμό – Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, εκεί όπου οι ΛΟΑΤΚΙ+ διαμήνυσαν πριν μερικούς μήνες το σύνθημα «Destroy Greece».

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Ιωσήφ Βαρδάκης, έχει πει σε συνέντευξη ότι αποφάσισε να γυρίσει το ντοκιμαντέρ γιατί: «Η ιστορία δημιουργεί συνείδηση. Θέλω να ελπίζω ότι για τις επόμενες γενιές θα έχει ενδιαφέρον να μάθουν πώς ήταν η ζωή για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια του 20ού αιώνα».

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί σβήνεται επιμελώς η ελληνορθοδοξία από τα κατάστιχα του κράτους. Γιατί η ιστορία δημιουργεί συνείδηση, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι ιδεολόγοι του λοατκισμού. Και η συνείδηση με τη σειρά της δημιουργεί πνεύμα συλλογικότητας και δυνάμεις αντίστασης. Επομένως η συνείδηση του Έλληνα πρέπει να σβήσει για να αντικατασταθεί με την πεθαμένη συνείδηση του απάτριδου, απολιτίκ, απανθρωποποιημένου χυλού που θα άγεται και θα φέρεται από την ικανοποίηση των υπογάστριών του.

Και αυτή την προπαγάνδα αποκτηνωμένης «συνείδησης» την φιλοξενεί το επιφανέστερο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, το ΑΠΘ. Το οποίο μάλιστα όπως μας πληροφορεί στην αφίσα του, θα συμμετάσχει επίσημα στο Europride με μπλουζάκια «περηφάνειας» που τύπωσε ειδικά για τη «γιορτή»! Μωρέ μπράβο ζήλος για τα Pride! Δεν είδαμε ποτέ το ΑΠΘ να τυπώνει μπλουζάκια για να συμπαρασταθεί στους φτωχούς φοιτητές που δεν βρίσκουν να βάλουν ούτε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους!

Το σήμα του Αγίου Δημητρίου και το… αναπληρωματικό

Μάλιστα στη φαιδρή αυτή μπλούζα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να ξεφορτωθούν τον «ενοχλητικό» Άγιο Δημήτριο που αποτελεί το επίσημο λογότυπο του ΑΠΘ, έβαλαν το εναλλακτικό σήμα του Πανεπιστημίου.

Ένα «μασονοειδές» λογότυπο που δημιουργήθηκε το 2017, δήθεν για εφαρμογές εμπορικής χρήσης, επειδή δεν ερχόταν καλά στις πρυτανικές αρχές να προωθούν τον Άγιο Δημήτριο (αλίμονο) στα διάφορα αξεσουάρ που πωλούνται. Στην ουσία το νέο σήμα δημιουργήθηκε για να καταργηθεί κάποια στιγμή το σήμα του Αγίου Δημητρίου. Από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος.

Το εν λόγω σήμα με τις συγκεκριμένες γεωμετρικές συνθέσεις γραμμάτων, για κάποιον «περίεργο» λόγο θυμίζει… πύλη που οδηγεί σε στοά. Τυχαίο άραγε; Σύμφωνα με το ΑΠΘ, το λογότυπο οπτικοποιεί τις έννοιες: διαρκής κίνηση / εξέλιξη, διαφορετικότητα, σταθερότητα, συλλογικότητα. Αυτή είναι μια καθαρά νεοεποχίτικη κωδικοποίηση εννοιών, για όποιον γνωρίζει να τη διαβάζει.

Παρόλα αυτά η αφίσα του ΑΠΘ δεν άφησε αμαγάριστο τον Άγιο Δημήτριο, το αγιασμένο κόσμημα της Θεσσαλονίκης που οι Θεσσαλονικείς υπεραγαπούν αλλά οι αρχι…Τέκτονες της προπαγάνδας μισούν και θέλουν να τον αφανίσουν από τη συνείδηση της πόλης. Στο προσκλητήριο για το φεστιβάλ της ανωμαλίας, οι αθεόφοβοι και βλάσφημοι κάφροι του ΑΠΘ έβαλαν φαρδύ – πλατύ το λογότυπο του Αγίου Δημητρίου. Λες και θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να συνυπάρξουν τα όσα πρέσβευε ο Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος με τα όσα πρεσβεύει ο πολύχρωμος βόθρος εξ Αμερικής!

Και εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς: γιατί στο μπλουζάκι έβαλαν το αναπληρωματικό σήμα και στο κάτω μέρος της αφίσας έβαλαν τον Άγιο Δημήτριο; Γιατί δεν χρησιμοποίησαν μόνο το εμπορικό σήμα του 2017 παντού; Ήταν τυχαίο; Ασφαλώς και όχι.

Οικειοποιούνται την αναγνωρισιμότητα του παραδοσιακού σήματος για να προσελκύσουν βλέμματα και «πελατεία». Κλέβουν το αγιασμένο κύρος του Αγίου Δημητρίου για να προσδώσουν «κύρος» στο πολύχρωμο καρναβάλι τους. Βλασφημούν τις αξίες του Αγίου αλλά θέλουν την επικοινωνιακή λάμψη του. Και σκοπίμως θέλουν να χλευάσουν και να απαξιώσουν τον πολιούχο, για να τον αποβάλλει η πανεπιστημιακή κοινότητα στο τέλος. Οι μεν υποστηρικτές του λοατκισμού να βγάζουν… σπυράκια με την παρουσία του Αγίου και οι δε χριστιανοί Θεσσαλονικείς μην αντέχοντας να βλέπουν τη μορφή του Αγίου να χρησιμοποιείται ως «σφραγίδα» στις ανωμαλίες, να προτιμήσουν να καταργηθεί το σήμα από το ΑΠΘ. Αυτός είναι ο στόχος και τα κίνητρα.

Το να τύπωναν το λογότυπο του Αγίου Δημητρίου ΚΑΙ στα μπλουζάκια της παρέλασης θα ξεσήκωνε σφοδρές αντιδράσεις, οπότε περιόρισαν τη βλασφημία τους στην αφίσα.

Τα… φοιτητ@!

Η κατάπτυστη αφίσα του ΑΠΘ εμπεριέχει κι άλλη χυδαιότητα. Στο κείμενο της πρόσκλησης αναγράφεται αυτολεξεί ότι: «Όσα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ (προσωπικό και φοιτητές/φοιτήτριες/φοιτητ@) επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παρέλαση (σ.σ. του Europride) μπορούν να προμηθευτούν το επίσημο μπλουζάκι περηφάνειας του ΑΠΘ κατά τη διάρκεια της προβολής του ντοκιμαντέρ (σ.σ. για το ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ) στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ».

Αν η ξεφτίλα είχε βραβείο, θα το απονείμαμε εδώ. Το πάλαι ποτέ Πανεπιστήμιο – κόσμημα της Θεσσαλονίκης που από το 1924 έχει βγάλει στην κοινωνία αναρίθμητους καταξιωμένους επιστήμονες, Γιατρούς, Βιολόγους, Αρχαιολόγους, Φιλόλογους, Παιδαγωγούς και Θεολόγους, να κάνει λόγο σήμερα για… «φοιτητά»!

Ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που υποτίθεται ότι έχει τον ρόλο να παράγει σωστούς επιστήμονες, να καταργεί την επιστήμη της βιολογίας, να καταργεί τη γραμματική, να ασελγεί στην ελληνική γλώσσα, να ακυρώνει τον ευαγγελικό νόμο ότι «άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός»! Και δεν ντρέπονται αυτές οι θλιβερές Πρυτανικές Αρχές να γράφουν ότι υπηρετούν την «ποιότητα της εκπαίδευσης και της έρευνας»! Την υπηρετούν με τα… «φοιτητ@»! Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση ενός Πανεπιστημίου από ανθρώπους που το διοικούν περισσότερο σαν cheerleaders του συστήματος και πολύ λιγότερο σαν συνειδητοποιημένοι ακαδημαϊκοί που φέρουν το βάρος των ευθυνών τους.

Αυτήν την αφίσα, κυριολεκτικά από όπου και να την πιάσεις, λερώνεσαι. Το μόνο άμεμπτο σημείο της είναι ο Άγιος Δημήτριος, που όμως δεν έχει καμία θέση σε αυτό το διαφημιστικό τερατούργημα.

Ντροπή στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Και αφήσαμε για το τέλος κάτι σχετικό με το Europride που δεν αφορά το ΑΠΘ: την ελεεινή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που ζητάει από τους καταστηματάρχες να προσφέρουν «ιδιαίτερα χαμηλές τιμές» και «δελεαστικές προσφορές» στους επισκέπτες του Pride που υποτίθεται θα ήταν… 40.000. Στην τελετή έναρξης της γιορτής, δεν ήταν ούτε 200 «πολύχρωμοι»… νοματαίοι! Τρεις και ο κούκος! Τόσοι τεμενάδες για το τίποτα! Και οι επόμενες μέρες δείχνουν να έχουν απογοητευτική συμμετοχή για όσους περίμεναν να γοητευτούν από αυτή. Τζάμπα είπε ο ΕΣΘ «καλωσήρθε το πολύχρωμο δολάριο». Τζάμπα ξεφτιλίστηκε.

Δεν ακούσαμε ποτέ τον ΕΣΘ να δίνει τέτοια ντιρεκτίβα για χαμηλές τιμές πχ. σε πολύτεκνες οικογένειες, σε φτωχό φοιτητόκοσμο, σε χαμηλοσυνταξιούχους ή σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Μόνο για την πελατεία της ανωμαλίας ευαισθητοποιήθηκε έτσι. Τι χυδαία ρατσιστική διάκριση είναι αυτή; Πόσο συστημικό αβαντάρισμα θα κάνετε ακόμα στο ουράνιο τόξο; Πόσο αηδία θα καταντήσετε; Τι διαθέτει δηλαδή ο ευρω… υπερήφανος ΛΟΑΤΚΙ+ που αξίζει χαμηλότερες τιμές από τον μέσο πολίτη; Το ότι γιορτάζει την… οπή του χωρίς τη ντροπή του; Η έκπτωση της ηθικής είναι λόγος… εκπτώσεων στα μαγαζιά; Είναι λόγος για να κάνουν σαλιαρίσματα οι καταστηματάρχες; Είναι λόγος να βλέπουν τα αθώα παιδάκια της Θεσσαλονίκης ότι οι ανώμαλοι αντιμετωπίζονται σαν πελατειακή «ελίτ» της κοινωνίας;

Ντροπή για τέτοιες δουλικές και διεστραμμένες νοοτροπίες. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει ότι όσοι υποστηρίζουν σκανδαλωδώς τα πανηγύρια της αποκτήνωσης, είναι κι εκείνοι για τα πανηγύρια.

[ΠΗΓΗ: SPORTIME]